loader image

"One size does not fit all!"

I Besen Group AS ønsker vi å akselerere overgangen fra kjøretøy med fossilt drivstoff til bærekraftige kjøretøy med elektrisk motor. Dette ved å gjøre det enkelt og kostnadseffektivt for alle aktører å tilby premium tilbehør til elektriske kjøretøy. Veldig ofte er det ikke mulig å levere kun ét produkt som passer alles behov, og der kommer vi inn for å gjøre våre kunder i stand til å selge premium ladetilbehør skreddersydd etter deres behov, samt til konkurransedyktige priser. 

Hvem er Besen Group AS?

Besen Group AS er lokal representant for Besen International Group Limited. En kvalitetsprodusent av elbiltilbehør med mange års erfaring innenfor ladekabler, ladestasjoner, plugger, støpsler og annet tilbehør til elbil og ladbare hybrider med leveranser over hele kloden. Besen Group AS i Norge startet opp driften høsten 2019 og håndterer profesjonelle kunder i hele landet fra vårt lager i Oslo.

Hvorfor handle av Besen Group?

Sikkerhet

Besen produktene har sikkerhet som vår største prioritet. Alle ladekabler og ladestasjoner har vernfunksjoner som sørger for trygg og sikker lading og stopper ladesesjonen umiddelbart om det er tegn til fare.

Premium kvalitet

Produkter produseres med de høyeste kvalitetskrav og kvalitetsjekkes grundig før de slippes ut i markedet. Vi er stolte av å kunne levere kvalitet i ypperste klasse.

Unike produkter

Vi er ikke kun spesialister på produkter til ladbare kjøretøy, men er også spesialister på skreddersøm av ladeløsninger til elektriske kjøretøy som elbil, hybridbiler, elmotorsykler, elbåter, etc. Dette kan være alt fra egen farge på emballasje, til unike funksjoner og full branding av egen utførelse/design, merkevare, emballasje, manualer, etc.

Rask levering

Vi har til enhver tid stort lager av de mest aktuelle produktene på vårt lager i Oslo. Det er ingen krav til stort lagerhold hos våre kunder, og vi leverer lagervarer innen 1-3 dager i hele landet.

Ønsker din bedrift å bli forhandler?

Har din bedrift kunder som benytter elektriske kjøretøy eller har behov for tilbehør til ladbare kjøretøy? Ta kontakt med oss for tilgang til å handle våre produkter i vår nettbutikk. Vi hjelper dere med all nødvendig informasjon, bilder og tekster for å komme igang!